Aktivnosti

U ponedjeljak 4. svibnja članstvo udruge održalo je sastanak u prostorijama vinoteke "Vinita".

Uz predstavljanje novog Upravnog odbora i dijela novih članova, najviše se raspravljalo o planu aktivnosti za 2015. godinu.

Tako je dogovoreno da će ove godine naglasak biti stavljen na posjete vinarima, a prvi u nizu bit će već ove subote, 9. svibnja, kada će zainteresirani članovi posjetiti vinariju "Brzica" u Erdutu. Načelno je dogovoreno kako će članovi razmotriti nekoliko opcija za posjet u lipnju, a potom će uslijediti stanka zbog godišnjih odmora.

Za rujan ćemo dogovoriti posjet jednom od obližnjih vinograda kako bismo i mi, barem simbolično, sudjelovali u berbi, ali i nešto naučili, a već su u tijeku i pregovori za sudjelovanje i prezentacije u sklopu IT konferencije "KulenDayz", koja će se održati u Osijeku. Za listopad i studeni se također planiraju posjeti nekim od obližnjih vinarija.

Što se, pak, članstva tiče, ovog tjedna pridružila su nam se dva nova člana, Denis i Dražen, no tijekom tjedna očekujemo ih još nekoliko koji se nisu mogli pojaviti na sastanku zbog poslovnih obveza. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe, nauče nešto novo te upoznaju fenomenalni svijet neponovljivih okusa i aroma.